|
|
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства... - Форум
Фільтр за:
|
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства... | | | Тема | Відповіді | Перегляди | Автор теми | Оновлення↓ |
 |
 |
Абрамюк В., ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
|
0 |
11067 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:39
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Базюк Н., ЇЖА РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
|
0 |
1189 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:39
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Звертановська В., Божовська Г., Сучасний стан олійно-жирової
|
0 |
2313 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:39
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Колотило А., Копельчук М., СТАН, ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ...
|
0 |
1477 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:36
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Макух А., Пастух І., АНАЛІЗ РИНКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО...
|
0 |
4006 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:36
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Мацько І., МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇЇ У СЕРВУВАННІ СТОЛУ
|
0 |
1533 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:35
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Мотринчук Р., КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ..
|
0 |
1735 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:34
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Панциру Д., НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНІВ...
|
0 |
1422 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:34
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Пастух І., Івасюк А.,ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ...
|
0 |
1159 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:33
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Синяченко М., ВИРОБНИЦТВО БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ...
|
0 |
1501 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:33
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Усик Т., ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
|
0 |
1691 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:32
Опубліковано: conf-cv
|
| У цьому форумі 11 тем. На сторінці показано 11 тем. | | Форум проглядають: 1 гостей |
|