Статистика |
---|
|
|
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства... - Форум
Фільтр за:
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства... | | Тема | Відповіді | Перегляди | Автор теми | Оновлення↓ |
|
|
Абрамюк В., ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
|
0 |
10904 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:39
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Базюк Н., ЇЖА РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
|
0 |
1133 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:39
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Звертановська В., Божовська Г., Сучасний стан олійно-жирової
|
0 |
2258 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:39
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Колотило А., Копельчук М., СТАН, ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ...
|
0 |
1424 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:36
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Макух А., Пастух І., АНАЛІЗ РИНКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО...
|
0 |
3912 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:36
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Мацько І., МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇЇ У СЕРВУВАННІ СТОЛУ
|
0 |
1465 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:35
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Мотринчук Р., КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ..
|
0 |
1659 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:34
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Панциру Д., НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНІВ...
|
0 |
1374 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:34
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Пастух І., Івасюк А.,ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ...
|
0 |
1099 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:33
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Синяченко М., ВИРОБНИЦТВО БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ...
|
0 |
1441 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:33
Опубліковано: conf-cv
|
|
|
Усик Т., ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
|
0 |
1642 |
conf-cv |
24.12.2013, 18:32
Опубліковано: conf-cv
|
У цьому форумі 11 тем. На сторінці показано 11 тем. |
|