Вівторок, 25.11.2025, 11:03
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
|
Всеукраїнська студентська інтернет-конференція |
|
|
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і - Форум
Фільтр за:
|
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і | | | Тема | Відповіді | Перегляди | Автор теми | Оновлення↓ |
 |
 |
Андріоє О., Зінчук А., Декорування страв у закладах...
|
0 |
5423 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:16
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Гуцану Д., ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ....
|
0 |
1467 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:15
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Докієна А., ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ ДЖЕМІВ ...
|
0 |
1095 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:14
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Івановська О., Використання стефан-грилей ...
|
0 |
2158 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:13
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Ковач М., ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ АГАР-АГАРУ ...
|
0 |
2189 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:12
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Лазар А., ТЕХНОЛОГІЯ ПЮРЕПОДІБНИХ СУПІВ ...
|
0 |
1372 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:11
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Мацько І., МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЛЬОНУ...
|
0 |
1057 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:11
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Слабонога Н., ВИКОРИСТАННЯ ХОСПЕРІВ...
|
0 |
1464 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:10
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Статкевич І., Дослідження асортименту солі...
|
0 |
1117 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:09
Опубліковано: conf-cv
|
 |
 |
Чайка О., Чурбанова А., ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЗАМІСУ ТІСТА...
|
0 |
1148 |
conf-cv |
21.01.2015, 10:07
Опубліковано: conf-cv
|
| У цьому форумі 10 тем. На сторінці показано 10 тем. |
|