Понеділок, 03.02.2025, 03:19
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход

Всеукраїнська студентська інтернет-конференція

Меню сайта
Форма входу
Друзі сайту
Статистика

Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Фільтр за:
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і
 ТемаВідповідіПереглядиАвтор темиОновлення
Андріоє О., Зінчук А., Декорування страв у закладах... 0 5314 conf-cv 21.01.2015, 10:16
Опубліковано: conf-cv
Гуцану Д., ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ .... 0 1410 conf-cv 21.01.2015, 10:15
Опубліковано: conf-cv
Докієна А., ТЕХНОЛОГІЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНИХ ДЖЕМІВ ... 0 1030 conf-cv 21.01.2015, 10:14
Опубліковано: conf-cv
Івановська О., Використання стефан-грилей ... 0 1999 conf-cv 21.01.2015, 10:13
Опубліковано: conf-cv
Ковач М., ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ АГАР-АГАРУ ... 0 2092 conf-cv 21.01.2015, 10:12
Опубліковано: conf-cv
Лазар А., ТЕХНОЛОГІЯ ПЮРЕПОДІБНИХ СУПІВ ... 0 1303 conf-cv 21.01.2015, 10:11
Опубліковано: conf-cv
Мацько І., МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЛЬОНУ... 0 999 conf-cv 21.01.2015, 10:11
Опубліковано: conf-cv
Слабонога Н., ВИКОРИСТАННЯ ХОСПЕРІВ... 0 1401 conf-cv 21.01.2015, 10:10
Опубліковано: conf-cv
Статкевич І., Дослідження асортименту солі... 0 1065 conf-cv 21.01.2015, 10:09
Опубліковано: conf-cv
Чайка О., Чурбанова А., ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЗАМІСУ ТІСТА... 0 1077 conf-cv 21.01.2015, 10:07
Опубліковано: conf-cv
У цьому форумі 10 тем. На сторінці показано 10 тем.
Форум проглядають: 1 гостей
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Звичайна тема (Є нові повідомлення)
Звичайна тема
Звичайна тема (Немає нових повідомлень)
Тема - опитування
Гаряча тема (Є нові повідомлення)
Важлива тема
Гаряча тема (Немає нових повідомлень)
Гаряча тема
Закрита тема (Немає нових повідомлень)
Закрита тема
Пошук:
Ви не можете створювати теми
Ви не можете створювати опитування
Ви не можете прикріплювати файли
Ви не можете відповідати на повідомлення