Пятниця, 19.04.2024, 22:42
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход

Всеукраїнська студентська інтернет-конференція

Меню сайта
Форма входу
Друзі сайту
Статистика

Круць М., Електронне управління. Управління контентом - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Матеріали конференції 29.04.2011 » Новітні технології у інформаційному суспільстві » Круць М., Електронне управління. Управління контентом
Круць М., Електронне управління. Управління контентом
conf-cvДата: Середа, 04.05.2011, 20:54 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1656
Нагороди: 5
Репутація: 8
Статус: Offline

Круць М.В.

Наук. кер.: Барасюк Я.М.,
5 курс, с-ті «Економічна кібірнетика», д/ф,
Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ,
м. Чернівці

Електронне управління. Управління контентом


Мати можливість надавати інформацію в будь-який момент в будь-якому місці або в будь-який спосіб і робити це без особливих витрат і швидко – вимога, що постає перед організаціями у всьому світі. Підприємства та організації докладають зусиль для того, щоб упоратися із завданням надання інформації та послуг в режимі он-лайн. Управління контентом вважається ключовою технологією, що дозволяє виводити діяльність підприємств та організацій у режим он-лайн. Воно є важливим інструментом в успішному електронному управлінні.
Коли інформації надається зручна форма, призначена для конкретної мети, вона стає контентом. Контентом може бути існуючий документ, інформація в мережному форматі або комерційна операція. Цінність контенту ґрунтується на поєднанні його первісної зручної для використання форми, доступності, застосування, користі, пізнаваності бренду та унікальності. Управління контентом – це процес збору, управління і публікації інформації та набору функцій для ряду цільових аудиторій [1].
• Для збору контенту організації необхідно створити систему, що ефективно фіксує інформацію і набір функцій, якими організація бажає поділитися. Також, система повинна забезпечувати правильність і зв’язність прикріплення контенту як частини загальної схеми контенту компанії.
• Для управління контентом організації необхідно створити систему для збереження та організації інформації і набору функцій поза будь-яким конкретним каналом передачі. Важливо забезпечити легкість пошуку і відновлення організованого контенту, що зберігається.
• Для публікації контенту організація повинна створити систему для складання і доставки правильної інформації і набору функцій шляхами, яких очікує аудиторія компанії і на які вона відреагує позитивно. Система видання повинна управляти веб-сайтом та іншими публікаціями, які організації необхідно надати.
Системи управління контентом використовуються для збереження і пошуку великих обсягів інформації. Їх застосовують для створення інформаційних порталів, що лежать в основі управління знаннями. Управління контентом є процесом збору, управління та опублікування інформації потрібним засобом інформації [2].
Вкрай важливою функцією багатьох інстанцій є створення, доставка та архівація інформації. Усе частіше різноманітні організації використовують технології для управління своїми функціями за допомогою мережних засобів, усвідомивши, що Інтернет надає чудову можливість покращення якості послуг і надання інформації. Електронне управління приводиться в дію не тільки за допомогою аспекту подачі непрямої інформації, в якому інтерес становить ефективна і дієва передача інформації, а й за допомогою аспекту попиту, а саме очікуваннями користувачів щодо зручності і функціональності.
Підприємства та організації, які хочуть управляти, поширювати інформацію і надавати урядові послуги в режимі он-лайн, матимуть значну користь від запровадження надійної системи управління контентом. Веб-сторінка, яка не може забезпечити надійну, точну і релевантну інформацію, буде працювати у збиток і шкодити репутації. По суті, є три причини, зважаючи на які необхідно вважати управління контентом важливим.
1. Управління контентом встановлює суть сучасного поняття електронного управління. Управління контентом є способом зробити електронне управління справжнім і дієвим, оскільки воно може допомогти всім учасникам отримати доступ до необхідної інформації та операцій в потрібний час.
2. Управління контентом є протилежністю сьогоднішній інформаційній плутанині. Організатори вносять все більше і більше даних на сайти для забезпечення потреб користувачів. Управління контентом може організовувати і спрямовувати інформацію, а також контролювати її.
3. Управління контентом націлене на вирішення питання про те, як можна надати певної цінності і сутності одиниці інформації. Системи управління контентом створюють і розпоряджаються інформацією, а також присвоюють їй дані, що можуть бути необхідними для встановлення їх цінності.
Управління та публікація контенту через веб-сайт є критично важливим компонентом ініціативи електронного управління. Важливо, щоб контент був правильним і сучасним, а до нього необхідно мати однаковий доступ через ряд різноманітних самообслуговуючих модулів. Управління контентом відіграє роль рушія електронного управління; воно сприяє збору інформації з різноманітних джерел. Також воно досить гнучке для того, щоб бути підтримкою для широкого спектру додатків і функціональних характеристик ініціатив електронного управління підприємством.
Система управління контентом має бути досить гнучкою для того, щоб управляти контентом в рамках невеликих проектів на рівні робочої групи, а також в рамках процесів загальноорганізаційного масштабу. Не менш важливою також є можливість швидко встановлювати функціональне середовище з найменшими зусиллями щодо його експлуатації. До того ж, система управління контентом повинна зробити інформацію максимально доступною для того, щоб громадяни і роботодавці могли приймати рішення, що ґрунтувалися б на реальних даних. Це загальні вимоги до управління контентом.

Література
1. Системы управления содержимым [Електронний ресурс] – Електрон. дан. Режим доступу:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Системы_управлния_содержимым/ – Загол. з екрану. Мова рос.
2. Система управления веб-содержимым [Електронний ресурс] –Електрон. дан. Режим доступу:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Система_управления_веб-содержимым/ – Загол. з екрану. Мова рос.

 
Форум » Матеріали конференції 29.04.2011 » Новітні технології у інформаційному суспільстві » Круць М., Електронне управління. Управління контентом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: