Пятниця, 10.10.2025, 10:53
Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход

Всеукраїнська студентська інтернет-конференція

Меню сайта
Форма входу
Друзі сайту

Де можна замовити корпоративний одяг? - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна замовити корпоративний одяг?
a_sovДата: Понеділок, 22.09.2025, 09:35 | Повідомлення # 1
Учасник конференції
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу замовити корпоративний одяг для нашої невеликої компанії, щоб працівники виглядали в єдиному стилі. Але не знаю, на що саме звернути увагу — які тканини краще брати, як із розмірами не прогадати. Думав над тим, щоб зробити базові футболки і худі, але переживаю за якість друку. Також цікавить, наскільки важливо робити індивідуальний дизайн, чи достатньо стандартних рішень.

HzBoyДата: Понеділок, 22.09.2025, 09:39 | Повідомлення # 2
Учасник конференції
У нас колись теж робили форму. Стикнулись із тим, що розміри вийшли не зовсім точні, бо працівники соромились казати свої параметри. В результаті довелося перешивати кілька комплектів, що вийшло дорожче. Раджу звертати увагу на те, щоб був варіант примірки або гнучкий крій.

menigorekДата: Понеділок, 22.09.2025, 09:40 | Повідомлення # 3
Учасник конференції
Я з досвідом не стикався, але чув, що важливий не лише крій, а й стійкість тканини до прання. Бо часто після кількох циклів речі втрачають форму чи колір. Мені знайомі розповідали, що дешевий матеріал швидко скочується і виглядає недбало. Якщо хочете довгостроковий ефект, варто перевіряти склад тканини.

ehozaqДата: Понеділок, 22.09.2025, 09:42 | Повідомлення # 4
Учасник конференції
Ми замовляли корпоративний одяг zapikanka у компанії Запіканка. Це сервіс, що спеціалізується саме на такій продукції. Вони роблять одяг і мерч для бізнесу та творчих проєктів вже понад 8 років.
Сподобалось, що вони забезпечують повний цикл — від ідеї до готового комплекту. Вибір тканин великий, є вишивка, друк, лазерне гравіювання. У нас замовляли костюми для офісу, і все вийшло якісно, носиться вже другий рік. Плюс вони допомагають одразу з дизайном, тому не довелося шукати стороннього підрядника.

корпоративний одяг https://zapikanka.com/

Повідомлення відредагував ehozaq - Понеділок, 22.09.2025, 09:46

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: